uatontrigh.ru

Благословення матері-потужний оберіг. Дізнайтеся як воно працює

Отримати материнське благословення - це значить повернути собі енергію життя, необхідну кожному, щоб «жити-поживати та добра наживати». Причому, «добро» - це не тільки матеріальні цінності, а й все інше, потрібне людині для щасливого життя.

Багато, коли дізнаються про те, що благополуччя прямо залежить від благословінням матері, звичайно, поспішають скоріше до мами.

Ні сильніше оберега, ніж благословення мами. Адже мама - найголовніша людина в житті дитини. Якщо дитина часто хворіє - благословіть його обов`язково. Якщо у вас важкий підліток - благословіть його. Навіть якщо у дитини все добре, благословіть, щоб захистити від завісніков.

% D0% bc% d0% b0% d1% 82% d1% 8c

Змінити життя дитини здатне материнське благословення. Не пошкодуйте кілька хвилин для своєї дитини.

Вперше благословення згадується в Старому Завіті Біблії. Його дав Бог Адаму і Єві, коли поставив управляти раєм, плодитися, розмножуватися і наповнювати землю.

Як воно діє.



Мама до кінця своїх днів пов`язана невидимими нитками з дитиною. Її важливість важко переоцінити. Екстрасенси стверджують, що на кожного з нас мати має вплив на рівні тонких матерій.

Енергетично, дитина - продовження матері. Саме тому вона може змінювати його долю. І від того, в яке русло вона захоче цю саму долю направити, залежить його подальше життя.

% D0% bc% d0% b0% d1% 82% d1% 8c1

Благословляти потрібно перед будь-яким значущою подією, не лише перед початком самостійного життя або сімейного життя. Наприклад, купівлею або продажем квартири, переїздом, підставою бізнесу.

Навіть на найбільших відстанях діє цей оберіг. Вважається, що людина, яку благословила мати, стає невразливим. Відмовляти в благословенні не можна, навіть якщо справи, на які потрібно давати благословення, батькам не подобаються, інакше дитини можуть підстерігати невдачі, що загрожують життю і здоров`ю.

Як це зробити.

При благословенні на серйозні вчинки матері треба прочитати молитву, а потім сказати побажання. При всьому цьому не обмежуйте можливості дитини побажанням конкретних дій і не обговорюйте шляхи досягнення мети.

% D0% bc% d0% b0% d1% 82% d1% 8c2

Далі, протягом семи днів, читайте молитву благословення вранці і ввечері. Перші хороші результати і зміни, навіть маленькі, підуть вже через тиждень. Якщо змін немає, повторіть благословення і простежте за результатами на сьомий день.

Материнське благословення можуть отримати навіть сироти, які не знають своїх батьків. Ангелом-охоронцем для дітей завжди є душа мами, до неї завжди можна звернутися!

Господи Ісусе Христе, Сину Божий, молитвами Пречистої Твоєї Матері вислухай мене, грішну і недостойну рабу Твою.
Господи, в ласці Своїй владі чадо моє, помилуй і спаси його імені Твого ради.
Господи, прости йому всі провини, вольния і невольния, вчинені ним перед Тобою.
Господи, настави його на істинний шлях заповідей Твоїх і подай його і просвіти світлом Твоїм Христовим, на спасіння душі і зцілення тіла.
Господи, благослови його в будинку, біля будинку, в школі, в поле, в роботі і в дорозі, і на кожному місці Твого володіння.
Господи, збережи його під покровом Твоїм Святим від кулі, що летить, стріли, ножа, меча, отрути, вогню, потопу, від смертоносної виразки (промені атома) і від наглої смерті.
Господи, захисти його від видимих ​​і невидимих ​​ворогів, від усяких бід, зол і нещасть.
Господи, зціли його від будь-яких хвороб, очисти від усякої скверни (вина, тютюну, наркотиків) і полегшу його душевні страждання і скорботи.
Господи, даруй йому благодать Духа Твого Святого на многії літа життя, здоров`я і здорового розуму.
Господи, Додай і зміцни його розумові здібності і тілесні сили.
Господи, дай йому Твоє благословення на благочестиве сімейне життя і благочестиве дітонародження.
Господи, даруй і мені, негідній і грішній рабі Твоїй, батьківське благословення на чадо моє в даний час ранку, дня, вечора і ночі імені Твого ради, бо Царство Твоє, всесильне і всемогутнє. Амінь.

Поділися в соціальних мережах:

Схожі
© 2021 uatontrigh.ru